EN DØD RUSSER

EN DØD RUSSER er første bind i serien om Wolf, en tidligere politimand og jægersoldat, der hyres af en  international og privat efterretningstjeneste. Angiveligt til at rydde onde mennesker af vejen i hele verden …

Køb EN DØD RUSSER her 

EN DØD RUSSER – Thriller af Nis Jakob

Nis Jakob, der i 2011 skabte sit eget forlag Jakobs Press (efter 12 år på etablerede forlag) og brød igennem til en stor læserskare, udgiver ny aktuel thriller-serie.

Det første bind i serien hedder En død russer og udkommer den 12. juni 2018.

Romanen er på 401 sider.

OM ROMANEN

Wolf mister sit job som politikommissær efter en lidt for blodig skudepisode og et voldeligt overfald på nogle kollegaer. En privat efterretningstjeneste henvender sig og tilbyder ham et velbetalt job, hvor han vil kunne bruge sine evner.

Gennem likvideringer, afpresning og sabotage ønsker den hemmelige organisation, der angiveligt har rødder i en korsridderorden at ændre den apokalyptiske kurs, som verdens udvikling tager i disse år.

Den russiske politikvinde Inessa kører sin helt egen private efterforskning af en dansk seriemorder, der myrder østeuropæiske kvinder og lægger video af mordene ud på nettet. Da Wolf sendes ud på en livsfarlig mission beder logen hende om at hjælpe ham.

Nis Jakob har med vanlig sans for højspændt drama, internationale politiske dagsordener og privatlivets altoverskyggende og eksistentielle udfordringer skrevet en tankevækkende pageturner om den tid, vi alle er en del af lige nu.

Det næste bind i serien hedder 1000 Piskeslag og udkommer 2019

EN DØD RUSSER

Thriller af Nis Jakob. En død russer. Ja, der kommer knald på. Det er både på følelser og privatliv, gamle voldsomme traumer, storpolitik og internationale forbrydere. Blodet flyder, både hjerteblodet fra sår i sjælen og blodet fra skudhuller, knivstik og granater

En Wolf-thriller – bind 1

© Nis Jakob 2018

© JAKOBs PRESS 2018

ISBN: 9788792970985

Korrektur: Anne Nielsen

Omslag: Nis Jakob

Bogdesign: Nis Jakob

Tryk: ToptrykGrafisk

Antal sider: 401

Udkommer også som ebog og lydbog.