Nis Jakob antænder læserens fantasi i den indre biograf.

Nis Jakobs romaner er tilgængelige overalt fra Mofibo til eReolen, fra Saxo til iTunes. I boghandlere og på biblioteker i hele Danmark. Som e-bøger, som lydbøger og som papirbøger. Ligesom du foretrækker det.

Nis Jakobs bøger er primært spændingsbøger, men ikke kun spændingsbøger. De handler alle om det svære i livet. De svære valg, de store udfordringer. Hvad vil det sige at være menneske. Kvinde? Mand? Barn? Hvordan er det at være underlagt magt i den sociale verden. Hvordan håndterer vi den smerte, der ofte er forbundet med at møde muren, vores egne begrænsninger og udfordringer. Hvordan stræber vi efter frihed? Hvordan lever vi, og hvordan dør vi? Hvordan håndterer vi kærligheden og de andre mennesker omkring os?

Der også masser af sort humor, barsk satire og tung action i Nis Jakobs romaner. OG selvfølgelig sex. Det fylder meget. Også den sex romanernes personer ikke får …

Og endelig er der sproget. Nis Jakob skriver letflydende og tæt på realismen, tæt på de bevidstheder, der befolker fortællingerne, tæt på livets puls. Hans sprog er beregnet til at antænder læsernes fantasi, ikke for at imponere men for at skabe fortællingerne i læsernes indre biograf, indre følelsesliv.

For at skabe den fuldendte illusion og åbne bøgerne op for dig.

Nis Jakob har skrevet 12 romaner siden sin debut i 1999.

Skriv et svar