Fængslende fortælling

Fem fede stjerner giver Camilla Laugesen fra bogfidusen.dk til Helvedes Port, der er fortsættelsen af Dødens engle i Rød Hævn-serien på Mofibo, hvor serien ved udgivelsen i juli 21 bragede ind i toppen af bestsellerlisten. Bogen kan også købes eller lånes i papirudgave.

“Helvedes port er en yderst spændende og fængslende fortælling om en mystisk, nærmest okkult drabssag i en lille, eller tryg landsby. Man skal som læser være opmærksom på sporene, der bliver lagt ud på den mest udspekulerede vis, og så gætte med – hvem er drabsmanden?”, skriver Bogfidusen.

“Sammen med en interessant drabssag, bliver der også plads til emnet “spiseforstyrrelser”. Man bliver ikke kun præsenteret for forældrenes frustrationer, men kommer også med ind i hovedet på pigen.”

Bogfidusen skriver til sidst: “Må lige nævne den ældre pensionist Hans, der formår at stjæle læserens hjerte, i sin forelskelse i Dagny. Han er igennem hele spektret – kærlighed, føler svigt, jalousi og der bliver ikke sparet på disse skønne følelser man har når man er nyforelsket. Det er blot et ekstra krydderi at Hans er pensionist.”

Skriv et svar