Nis Jakob i samlet forfatter-Top 10 i 2021

2021 er året, hvor Nis Jakob ender blandt de 10 mest lyttede forfattere i alle kategorier på Mofibo i fornemt selskab med navne som J.K. Rowling, Ken Follett og danske Sara Blædel.

2121 er også, året, hvor de første to sæsoner af forfatterens Mofibo-Original-serie Rød Hævn går i top 10 over årets mest populære krimier på Mofibo. Der bliver årlig lyttet over 73 mio. timer på Mofibo, hvoraf krimisegmentet udgør omkring 25 mio. timer, hvilket svarer til 2.5 mio. krimier a ti timer.

krimi-Thriller. af Nis Jakob
Nis Jakobs Rød Hævn serie er i top10 over de mest lyttede krimier i 2021

Forud er gået nogle produktive år for forfatteren, der startede i 2018 med lanceringen af Wolf-serien, som allerede i 2019 brød igennem på Danmarks største streamingtjeneste Mofibo, hvor serien lå i top 10 hen over sommeren, da andet bind, 1000 Piskeslag udkom og for alvor skabte nye krusninger på læserhavet.

I dag er der udgivet fire bind i Wolf-serien og femte bind ELIKSIR udkommer i marts 2022 som lydbog og i maj 2022 som papirbog.

Wolf-serien er også solgt til krimiens fædreland, Sverige, hvor serien lige nu er udkommet med bind et og to. Der er to yderligere bind på vej i 2022 på alle platforme hos det svenske forlag NONA.

Svenskerne får desuden mulighed for at bide negle til Nis Jakobs Mofibo-Original-serie Rød hævn. I 2023 udkommer de første sæsoner nemlig på svensk på Storytel i Sverige.

”Jeg havde på fornemmelsen, at det gik okay for mit forfatterskab”, siger Nis Jakob om top 10 placeringen, ”… men det er noget andet at se det sort på hvidt, når der trækkes hardcore statistik fra Mofibos databrønd. Så er der vist ikke så meget at diskutere: Læserne har fundet frem til mine bøger.”

Se listerne her: https://blog.mofibo.com/year-of-stories-2021/

Skriv et svar