EN VILD AFSLUTNING

FruThulstrup.dk giver 4 ud af 5 lakridspiber til Mørkets afgrund (RØD HÆVN 3) og skriver ” Bogen emmer af spænding og man er på stikkerne hele tiden. En sindssyg mands værk skal stoppes, men han er hele tiden flere skridt foran. Læseren fastholdes af lige dele cliffhangers og en spændingskurve, der hele tiden stiger.”

“Sandhedens time er kommet, der er et regnskab, der skal gøres op. Louise søger fortsat efter den mand som overfaldt hende og næsten gjorde det af med hende og Hans, som er fængslet for mord han ikke har begået, forsøger at både bevise sin uskyld og at flygte fra fængslet.” skriver Fru Thulstrup.

“Det er en vild afslutning. Historien er grusom, voldsom og fuldstændig sindssyg – der skal en helt speciel krøllet hjerne til at udtænke så vilde detaljer. Sløjfen på alle seriens problemstillinger bliver fint bundet og man sidder tilbage med en helstøbt læseoplevelse.”

”Det er en fed serie, hvor man kommer langt omkring, lige fra Det mørke net til Dagny´s grill. Der er vildskab, kærlighed, action og håb – en krimi der holder læseren fanget og helt oppe på tæerne.” slutter Fru Thulstrup.

Nis Jakob skriver vildt og fastholder læserne i spænding

Skriv et svar