En actionthriller, der kører på min indre nethinde 

Ulla Weishaupt fra bogrummet.dk giver 5 stjerner til Wolf – Exit og skriver, at der er mange bolde i luften, som skydes elegant i mål med et flydende og velskrevet sprog.

“Vi kunne være så heldige, at der kommer endnu flere nervepirrende handlinger med Wolf og Inessa, der sker nok rundt i verden lige nu til endnu et par bøger.” skriver Ulla Weishaupt, som håber på flere Wofbøger.

Om det syvende bind Exit:

“Over alt strammes nettet, men der er også tråde der redes ud. Som i de forrige bøger i serien, er der en del mere eller mindre skjulte hentydninger til de politiske magtkampe, der for tiden udspiller sig mellem vesten og Rusland.

Det er en af de ting, jeg holder meget af ved denne serie, dels det høje tempo – det er virkelig noget af en actionthriller der kører på min indre nethinde, når jeg læser – og dels den måde Nis Jakob får samtiden trukket med ind i handlingen. “

Danmarks længe og mest intense thriller. WOLF- SERIEN af NIS JAKOB